Composiet UPM

Composiet UPM

Door de stijgende interesse in composiet producten, besloten ook wij op de kar te springen. Door onze samenwerking met het Fins-Duitse kunststofbedrijf UPM, kan u voortaan ook bij Denderwood terecht voor de aankoop van uw composiet terras en bijhorende producten.

Waarom zou u voor een composiet terras moeten kiezen?

01. Een composiet terras is modern. Zo hebben de terrasplanken steeds een fris en elegant uiterlijk, mede door het klassevolle Scandinavische kleurenpalet dat UPM gebruikt in de productie van deze WPC-planken.

02. De terrasplanken zijn zeer functioneel. Ze werden dubbelzijdig opgebouwd en kunnen zo langs beide kanten gemonteerd worden. Ze zijn ook heel slagvast door hun samenstelling: de planken zijn voorzien van een hol profiel dat door toedoen van extrusietechnologie tussen schone kunststofpolymeren en gerecycleerde houtvezels uit zelfklevende etiketten één mooi geheel vormt.

03. Het splintert niet en bevat ook geen gevaarlijk chemische stoffen. Het is dus ook een veilige keuze.

04. En misschien wel de belangrijkste troef van allemaal: een composiet terras is ook heel duurzaam. Het werd samengesteld uit gerecycleerd materiaal, gaat lang mee, verkleurt veel trager dan een houten terras en behoeft weinig onderhoud. Daarbovenop kan je terrasplank volledig gerecycleerd worden wanneer het zijn beste tijd gehad heeft.

Bovendien kan u uw volledige terras aanleggen met behulp van de ondersteunende UPM-producten. Vraag bij interesse ook gerust naar UPM-onderleggers, -trapneuzen, -plinten, clips en veel meer. Eén van onze verkopers helpt u graag verder.

Voor meer informatie kan u gerust de technische fiche van UPM raadplegen.